Thursday, November 11, 2010

Sesi Menangis: UPSR + SPPM + PSRA

Yup, result UPSR keluar hari ini.
Selesai sudah sesi menangis untuk UPSR, yang dapat 5A ataupun bukan pun menangis.
Siap peluk-peluk aku minta maaf. Don't worry, I have forgiven all of you banat and aulad~ wink!

Bagi yang berjaya dapat 5A, tahniah!
Bagi yang tidak berjaya 5A, don't worry too much-lepas ini tingkatkan usaha, cuba lagi.
Jangan putus asa! UPSR is just a start, banyak lagi cabaran hidup ini yang antum perlu usahakan. Mlmh doakan yang terbaik, insyaAllah.

Ok, sekarang sedang berdebar tunggu result PSRA pula.
UPP sedang on the way ambil result PSRA-semoga kali ini lebih kejayaan yang diperolehi.


Ps. Tudung aku hari ini basah dek airmata depa yang dok peluk aku~

2 comments:

Nur Misnan said...

salam OH
lama tak jengah kesini.. SIHAT?

hmmm... cakap pasal bab ini
teringat zaman dulu sewaktu
tggu result penilaian 5
nangis.. gembing.. dapat 5A
hwaaaa.... action jer.. hu3

Yunus Badawi said...

Baru darjah 6 dah pressure dari famili and peer utk dapat 5A. Kesian tengok mereka ni.