Tuesday, September 7, 2010

Sesi Kad Raya: Nak?

Ok, kad raya dah siap.
Pada sesiapa yang hendak saya emailkan kad raya tu, sila bagi email add (email yang dah ada dalam list email saya, akan di-email. insyaAllah). Pada sesiapa yang boleh jumpa empat mata, akan menerima kad raya handmade sebesar name card. Oh, saya buat sendiri. Ada yang dah dapat, terutama yang bagi kad raya dan tak lupa pada yang request sewaktu melihat saya dok busy melukis kat kad tu. Maaf, first badge kad raya tu sempat dilaminate, badge selepas itu tak sempat dah sebab kalut yang teramat.

Boleh tinggalkan email kat bahagian komen atau email je email add tu.
Salam Aidilfitri!!

5 comments:

blackcardomompods said...

salam aidilfitri jue!

Jard The Great said...

hehehe... kad raya neh rupanya..

salam aidil fitri beb.. balik mana?

hemy said...

salam singgah..HR?

sy HR consultant..tak tau sama ke tak..hehehe

selamat hari raya

Othman Juliana said...

BCP:

thanks sis! salam aidilfitri to you too! nak email sis, nak email kad raya nih~ posing baik punya!! haha~


jard:
yeah, kad raya ni. tapi version email lain sket sbb guna gmbr sendiri. huhu. raya KL. eh, mana email add Jard?


Hemy:
Hehe~ nak tau sama ke tak-meh kite share. oho!

DrSinga said...

dapat dah!!!!
tenkiuuuu........