Saturday, September 18, 2010

Al-Fatihah: Blogger TTT (TohTuanTanah-Allahyarhamah Nadia)


Kelu. Itu perkataan yang boleh gambarkan perasaan aku sekarang.

Kamu mungkin rasa pelik sebab aku sendiri tidak pernah bertemu empat mata dengan blogger ini (ok, dengan blogger-blogger lain pun tidak pernah jumpa-hehe). Tapi arwah lah blogger pertama yang berjaya memecahkan ruyung dalam blog aku yang skema ini. Arwah adalah blogger pertama yang berjaya membuat aku join contest yang ada dalam dunia blogging. Dan sehingga hari ini, itulah satu-satunya contest yang aku pernah join di dunia blog ini. Walaupun tidak menang, tapi I had a great fun in making the contest project :) Thanks to arwah.

I'm not so sure what really happen to arwah, but from one blogger-difahamkan arwah meninggal di Jepun (not sure if arwah further study di sana atau ikut keluarga) pada 17 September 2010. Punca arwah meninggal adalah kanser serviks. Blog arwah juga telah dihentikan serta merta.

Banner arwah masih ada di tepi sidebar blog ini, and arwah masih lagi salah sorang follower. Sedih. Tapi janji Allah SWT sudah tiba untuk arwah.

Nothing much I could say, just Al-Fatihah to Allahyarhamah Nadia. Takziah buat keluarga arwah and may all of you (arwah Nadia's family) are strong in facing the lost. InsyaAllah.

4 comments:

cHeRyNa PiReS said...

Al-Fatihah utk arwah. Rasa weird plak bila dgr rakan blogger yg meninggal. maybe kita kena ada pertemuan empat mata, ju? i think we should meet.

Othman Juliana said...

Yes, it is weird Sha. Disebabkan contest arwah, we had lots of communication (well, orang blur lagi skema masuk contest serba serbi tak tahu-alolo~).

And yes. We should meet Sha-we should. you can always email me: othman_juliana[at]yahoo[dot]com


ps. terpikir pulak, nanti bila Othman, Juliana ni yang meninggal-adakah kenalan blogger akan tahu? aihhhhh~

DrSinga said...

cancer cervix...--->preventable cancer
dah ambik jab ??
:)

Othman Juliana said...

doc, jab tu apa?
jue kureng bab short porm2 nih~ haha