Saturday, June 12, 2010

Gambar Dalam Frame #006

Oh yeah, 'Spiderman' sedang menunjukkan skill~
"NA, NA (short-form dari Cik Nona),.." jerit 'Spiderman' memanggil aku sambil buat larian gedik dia sebelum menunjukkan skill seperti di dalam gambar~
*sebenarnya aku rindu kat 'spiderman' ni sejak dia balik kampung sempena cuti sekolah walaupun dia belum masuk sekolah~ huhu

7 comments:

sI tEDI said...

spiderman panjat siling rumah lah!! jom try!

blackcardomompods said...

anak sedara ke jue?umur berapa?tomeynya dia..sure rapat dgn jue ni

Othman Juliana said...

aha, anak sedara no 3 (dari 4 org-anak saudara yg ke-4 baru dapat dua minggu lepas). umur dia 3 nak masuk 4 bulan 11 ni :D dia sgt comel, and sometimes-ada rupe cam pompuan lak~ haha. mmg sgt close maybe sbb kitorg sama2 gedik kot~ hahaha

nama dia: ahmad asadullah shah. best kn nama dia-oh, dia lahir kat Bahrain sbb tu nama dah bunyi ala sana~

Othman Juliana said...

tedi: haha~ dinding rumah tu tak mampu kot sejak badan dah gedoboh ni. panjat tikar je jom! ngeh3x

hans said...

hahaha
spiderman panjat dinding

cHeRyNa PiReS said...

bestnye nama spiderman. bila maksedara spiderman nak ada spiderman sendiri...kalau ada sendiri punya sure tak rindu2:P
(cehh...tanya org sedap betul:P)

Othman Juliana said...

hans:
silap tu, spiderman meniarap kat tikar~ hahaha

sha:
i wish i will have my own 'spiderman' soon! the problem is-bapak spiderman pun takde lagi! hahaha~
**aha, tnya org ni-awk lak bila nak ada spiderman sendiri? hehe~