Tuesday, June 8, 2010

Badak? Cipan? Tapir?

Ya, aku jumpa Si Badak Cipan Tapir di Melaka baru-baru ini.
Zoo Melaka: The Amazing Natural Wildlife Splendour in Melaka.
Pic Info: Yes, itu tangan aku yang excited tunjuk nama Si Cipan~

4 comments:

-fickryhisham- said...

Hahahaa...

Lawa + Lawak nama tue...

Tapi ader satu nama komersial yang tak boleyh dipertikaikan kepopularan beliau..

Cucur badak sama kuih badak berendam..

Othman Juliana said...

hahaha~ cepat aje ek bagi komen..
tapi kan fickry, cucur badak best woooooo~

*eh, kat melaka tu sempat jumpa gak si badak tengah berendam-huge!

DrSinga said...

kenapa dalam cucur badak tak de badak?

Othman Juliana said...

doc, sbb badak dah makan dulu cucur tu~ ngeh3x. dan sempena kejayaan badak-terus dinamakan cucur tersebut dgn nama: Cucur BADAK. yeah!