Wednesday, May 26, 2010

Aku: 20 Tahun Akan Datang

Sementara tunggu 'food delivery' dengan anak-anak yatim ni, aku pun online & try web site yang boleh gambarkan wajah kita 20 tahun akan datang. Peek into the future~

Sudah lama dapat url web ni dari kawan tapi baru berpeluang mencuba (dan teringat bila melihat ada member post gambar di blog selepas try). Hasilnya: sila lihat gambar di sebelah: umur 51 tahun. Mmm,.. perempuan ni tua rupa (Nota: lelaki tua umur), jadi tiada kejutan la. Cuma satu, bila tua nampaknya hidung aku jadi mancung *hehe* sekarang kan kemek~ huhu.

Korang nak try?
Meh, pi sini.

**Agak-agak la kan, lagi 20 tahun-akan ke aku posing bergambar macam ni lagi? Oho!

11 comments:

Syafrizal said...

best jugak kalau kita dapat tengok muka kita 20 tahun akan datang hehe

Ammi Sara said...

20 years from now cuba compare, hihi...tp skrg kan ada mcm2 produk boleh meng awet muda kan kita. i doubt we look that old in 20years (if we live that long la kan,) wallahua'lam...

Btw, thanx for the amma's/ammi's kad ari tu & i tak menang la that contest, huhu..neway, thanx for d pix ;)

sI tEDI said...

hik hik hik

Yunus Badawi said...

aku pun perasan hidung ko tu jadi mancung pulak.

Entah2 aku dah jadi tanah 20 tahun dari sekarang huhuhu

Othman Juliana said...

Syaf: sila try.. utk persediaan hari tua. ecece,..

sara: well, i don't really mind to look as such. janji 20 yrs from now, i tak nyusahkan orang. But yeah, if we live that long. insyaAllah.

and u are most welcome dear. takpe, contect lain bleh menang. i je yang tak pandai nak join2 contest ni, sbb tu numpang hadiah konon! hoho!

si tedi: ;p

YB: tu la, agaknya dlm 20 tahun tu pi buat plastik surgery mancungkan idung kot. *what the fish!*

dan insyaAllah umur panjang, 20 taun dari skang YB dapat menantu-adam blk bwk calon. olala!!

blackcardomompods said...

Ju,

kita try buat tp lain ebnor rupanya,buruk sungguh,dgn adanya misai tuh..huhuhu..terus tak mo publish da...

Ju study mana dulu?nmpk mcm pernh nmpk le..huhuhu

Othman Juliana said...

hehe~ ct tak tukar tempat kena click tu kot? Ni mesti dok biar kat Male, sbb tu ada misai! takpe, cuba lagi smpi dpt yg puas ati~ oho!

jue kat UUM dulu-dok kolej pertama-MAS. ct kat mana?

DrSinga said...

hehehehe....
dah try dah sat tadi...
macam nenek kebayan!!!!
kahkahkah....

Othman Juliana said...

ngeh3x~ doc, apa lagi, botox! oho!!

blackcardomompods said...

tak,buat kt female.ntah nape ada misai nipis2..huhuhu

Othman Juliana said...

hmmm,.... orang kata, pompuan ada misai ni 'kuat'~ ngeh3x...

*orang kata, bukan jue kata :D