Friday, April 30, 2010

Putus Hubungan-

Modem terbakar time petir halilintar semalam. Terputus hubungan dengan dunia siber sampai ganti modem baru. Aih!

8 comments:

ElyaElmo said...

aiyokk!!~kasii saspennn sajaaaa :D

Yunus Badawi said...

Kena cari Blackberry satu hehehe

ismadiyusuf said...

"modem yang paling canggih adalah zikirullah, bagi menyambung hubungan kita kat dunia ni dengan alam akhirat kelak...sentiasa beroperasi..tak boleh potong punyai.." lain kali kena baca bismillah ya.. untuk mengurangkan gangguan benda-benda macam tu

Tie said...

Hah ! Modem kak tie pulak dah kong! Jadi, kak tie ambil package baru, lebih murah sikit.. tapi beza RM10 je.. cuma yang penting dapat modem free lagik!! Sabor je laa.... huhu..

cHeRyNa PiReS said...

aihhhh...take care dear. gonna miss u...

Othman Juliana said...

ElyaElmo:
ngeh3x. ada yang email ingat tu tajuk putus kasih & bawak diri! perghhhh,...

YB:
dah ada iPhone, tp dh jahanam. oho!

ismadi:
thanks :D insyaAllah, sy tak lupa :)

kak tie:
saya dah lama tak guna modem TM-tp dah beli yang baru dh kat ikano. yeah!

Sha:
eh, am back dear!

Yunus Badawi said...

iPhone pun jahanam? Ganasnya awak pakai.

Tapi dah ada modem balik ni, you are back in actionlah hehehe

Othman Juliana said...

haha~ i bought iphone tu time mula2 iphone keluar. byk peristiwa dah berlaku kat iphone tu pun~ hehe. back into action pas blk zoo esok kot~ yeah!