Monday, April 19, 2010

Gambar Dalam Frame #003

Oh ok, I know its cliche-but, I can't avoid it.
Missing this spot so much~
"All my PAST is mine no more, life is to move on.
But, how ridiculous it can be if the PAST is the only thing I wanted in future~ "

Pic Info: My room in UUM, Kolej MAS (final year). Notice the three 'Mr. Beans'? (-_-')

9 comments:

Dammit said...

hahaha 3 beans. 3 different size. cute!

-fickryhisham- said...

Hehee..cantik bilik..
Kemas jer susunannyer ekk?!

Othman Juliana said...

Dammit:
sekarang i have 4 different sizes! takde gmbo lak dlm simpanan. *hepi, hepi*

Fickry:
well, i was known as the 'iron lady' in kolej. bukan sebab nak jadi business woman ke apa, tapi i do love to iron everything! specially my bedsheet!! haha~ weirdo rite ;p tapi, best apa-balik penat2 jalan kaki dari kelas, tengok bilik & katil yang sangat best untuk gedebush!!

plus-i love to have this 'spring cleaning' not only during spring (amek theme je-hak, hak) but at least once a week-rumate kemas pun i tak puas ati. (baca: patut le takde laki nak~ hoho)

ps. undies idok le saya iron ek~ hehe

kayteeze said...

Alaaa......... tetiba rasa sayu.. teringat bilik 304 di ITM shah alam dulu.. kak tie dulu di asrama cempaka. Rasa nak balik study di sana semula...

Othman Juliana said...

Kak Tie, itulah yang saya rasa. Sangat rindu bilik ini~ huhu.

cHeRyNa PiReS said...

iron lady,

i think i need you as a housemate. i hate ironing~~~!!!

i miss my room in uniten too:(
maybe it's time for me to be a student again.

Othman Juliana said...

haha~ this one senior. she will be in my room, just looking at me till i'm done with my ironing activities (all baju kurung, track suit-yes, i do iron my track suit ;p, t-shirt, tudung, telekung & of course my favourite: bedsheets). she once told me, "hehe-bestnya tgk org yg suka iron semua mende ni.."

and how i hope i could be back there again & just study.. oh i miss being a fulltime student too~

:: Feez_Mior :: said...

wow, melihat akan gmbr diatas rasa mcm teringat zaman politeknik SP dlu..cm ni laa katil semua sebijik..rinduu..

Othman Juliana said...

Feez:

hehe~ best kan waktu study kat Uni. Life is all about being independent and no stress (yeke? hehe). Anyway, ni kolej pertama kat UUM tu-jadik, perabot agak vintage le.. (vintage la sgt, haha)