Monday, April 26, 2010

Cuci Kapal Terbang

Text SMS: -

Aku: Yani, kau dah tidur ke?
Yani: Belum. aku tengah cuci kapal terbang.

Hahaha, aku bantai gelak macam gila.

Nota: ini adalah dialog SMS waktu di kolej dulu. Lampu dah tutup dan aku tak boleh tidur. Saja nak kacau roommate yang macam dah tidur, sekali dia reply SMS aku baik punya. Haha~

Huh, dah pukul 4pagi, aku tak boleh tidur ni-nak SMS siapa ya? ;p

8 comments:

Kapten said...

SMS jer nombor random

shameel Iskandar said...

apa kata sms rakan cop. hehehe

ismadiyusuf said...

sms 34244

Dammit said...

hahaha gila random jawapan dia!

Othman Juliana said...

aku patut sms si Fatt (klu aku ada no. ko la kan) atau rakan cop klu ada yg chomel2 tp 34244? no apa tu? dan yeah, mmg Yani jwb x agak2!

so, sape nk aku sms dia pagi2 buta hari ni? haha~ **aku kena stay up siapkan kerje, oh! i need coffee!

ismadiyusuf said...

34244 talian solat

Othman Juliana said...

ismadi: saya dah try dial. tak dapat pun~

ismadiyusuf said...

oi cik adik, solat tengah malam la tu